بامداد خمار
پنجشنبه 24 بهمن 1398 :: نویسنده : shadi ...

از پیش غذاهای معروف ایرانیان می‌توان به آش رشته اشاره کرد که  تقریبا همه با طبخ آن آشنایی کامل دارند، اما بسیاری از افراد برای طبخ آش رشته از مقدار مواد استفاده شده و حتی مقدار سبزی آگاهی ندارند. در این مطلب طرز تهیه آش رشته برای ۶، ۸ و ۱۰ نفر و مقدار موادی که استفاده می‌شود را برای شما عزیزان به صورت کامل شرح خواهیم داد.

 

آش رشته برای ۶، ۸ و ۱۰ نفر

مواد و حتی سبزی استفاده شده در آش رشته، طعم آن را کامل می‌تواند تغییر دهد، پس دقت داشته باشید بر حسب تعداد نفرات خود از مواد و سبزی به اندازه کافی استفاده نمایید تا عطر و طعم آش شما دلچسب باشد.

مواد لازم

مواد لازم برای ۶ نفر
نخودنصف پیمانه
عدسنصف پیمانه
لوبیا چیتینصف پیمانه
رشته آشنصف بسته
سبزی آش۱ کیلو و نیم
سیر داغ، نعنا داغ و کشکبه میزان لازم
کشک یا ماست چکیدهبه مقدار دلخواه
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آرد۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای ۸ نفر
لوبیا چیتی۱ پیمانه
 نخود۱ پیمانه
عدس۱ پیمانه
سبزی آش۲ کیلو
 پیاز داغ۷ الی ۸ قاشق غذاخوری
رشته آشنصف بسته
کشکنیم کیلو
نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
آرد۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع۳ الی ۴ قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای ۱۰ نفر
سبزی آش۲ کیلو و نیم
حبوبات (لوبیا، نخود، عدس)۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
رشته آش۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
آرد۵ قاشق غذاخوری
روغن مایع۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفلبه مقدار لازم
نعنا داغ و سیر داغ۳ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۱۰ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

  • برای شروع کار، پیاز داغ ها را تفت داده، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید، و همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید. (نصف قابلمه باید آب باشد.)
  • سپس عدس خام و سبزی‌ها را به قابلمه خود اضافه کرده و بگذارید عدس و سبزی‌ها بپزد.
  • بعد از اینکه کمی پخته شد، نخود و لوبیایی که از قبل پخته شده بود را به آن اضافه می‌کنیم.
  • سپس رشته آش و مقدار کمی نمک به آش خود اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
  • دقت داشته باشید بعد از اضافه کردن رشته‌ها، آش را به خوبی هم بزنید تا رشته‌ها بهم نچسبد.
  • بعد از اینکه آش شما کاملا پخته شد، با نعنا، سیر داغ و و پیاز داغ آش خود را تزیین کرده و سرو کنید.

آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر

نکات مهم و اصولی در تهیه آش رشته برای تعداد زیادی از افراد

  • ادویه‌ها را مستقیما در آش نریزید. بهتر است برای خوشرنگ شدن آش، ادویه‌ها را با روغن، آرد و مقداری آب مخلوط کنید و سپس به آش خود اضافه نمایید.
  • مقدار سبزی آش رشته باید دو برابر حبوبات و رشته باشد.
  • عدس، نخود و لوبیا را برای آش رشته همیشه به مقدار مساوی در نظر بگیرید.
  • پیاز داغ را نسبت به سیر داغ و نعنا داغ، به مقدار بیشتری در آش خود استفاده کنید تا آش رشته شما خوشمزه‌تر شود.
  • برای تهیه نعنا داغ ۶ قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک ریخته و روی تابه بگذارید، سپس ۱/۴ قاشق چای‌خوری زردچوبه به روغن خود اضافه کنید و بعد نعنا را درون روغن بریزید. (به مدت چند ثانیه روی حرارت بماند، سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.)




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :



درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : shadi ...
نویسندگان
نظرسنجی
تو وبم راه های کسب درامد خوبه یا شعر






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
<
رز موزیک
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات